Controle

Toegang Parkeergarages, stads- en distributiecentra

Om meer service en snelheid aan de parkeerder te bieden, gebruiken parkeergarages kentekenherkenning bij de in- en uitgang. Voor vaste klanten gaat de slagboom automatisch open en dat geldt ook voor mensen die gebruik maken van GSM parkeren. Bij de uitgang gaat de slagboom ook automatisch open voor de mensen die betaald hebben hetgeen gemak en snelheid van doorstroming sterk verbeteren.

Gemeentes die stadscentra afsluiten kunnen aanwonenden, hulpdiensten en leveranciers selectief toegang bieden op basis van hun kenteken.

Distributiecentra herkennen snel wanneer vrachtwagens binnenkomen en kunnen automatisch toegang verlenen en docks toewijzen zodat doorstroming optimaal en leegloop minimaal zijn.

Lees Verder.

Doorrijden zonder te betalen na tanken

Tankstations verliezen geld wanneer klanten tanken zonder te betalen. Voordat men gaat tanken registreert de camera het kenteken van het voertuig. Wanneer men niet betaalt, wordt het kenteken doorgegeven aan justitie en komt het op een zwarte lijst waardoor dat voertuig bij veel tankstations niet meer kan tanken. Tegelijkertijd verzamelt het bedrijf ook klanteninformatie.

Lees verder.