Over SCANaCAR

SCANaCAR is een product van Abstract Computing International BV (ACI). ACI bestaat sinds 1991 en we werken sindsdien aan steeds weer vernieuwende toepassingen. Onze specialisatie is digitale beeldanalyse.

Wij hebben hiermee oplossingen gebouwd waarmee men inzicht kan verkrijgen in ondermeer bezoekersstromen in openbare omgevingen, zoals winkels. Ook SCANaCAR, het product gebouwd op basis van kentekenherkenning behoort tot de lijst met producten van ACI.

Wij onderscheiden ons door onze kennis en kunde over zowel de onderdelen als van de totale oplossing zelf. De software is volledig in eigen huis ontwikkeld en de hardware componenten worden bij diverse leveranciers ingekocht. Assemblage en uitvoering gebeurt in samenwerking met partners. We zijn niet afhankelijk van specifieke hardware maar kiezen de juiste apparatuur voor de beste oplossing. Op het gebied van beeldherkenning hebben we veel ervaring en weten welke camera’s, verlichting en compacte computers en combinaties daarvan de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben.

Parkeerbedrijven, gemeentes, wegbeheerders, belastingdiensten, onderzoeksbedrijven en anderen maken gebruik van onze diensten

ACI is een flexibel en snel ontwikkelend bedrijf met grote klanten in de (semi-) overheid en het bedrijfsleven.

We zijn lid van de Vexpan (Platform Parkeren Nederland) en de EPA (European Parking Association).

Als u meer wilt weten over andere producten van Abstract Computing International, lees dan hier verder.