In de media

Hier vindt u een aantal artikelen die in de afgelopen jaren gepubliceerd zijn in vakbladen en op websites. Onder de engelstalige pagina staan de artikelen die in het buitenland gepubliceerd zijn.

100 % digitaal

parkeer24

Parkeer24, september 2014                         De transitie die Cition het afgelopen jaar realiseerde naar 100 % digitaal handhaven in Amsterdam, maakt haar handhaafmodel tot één van de meest innovatieve ter wereld. Lees het artikel hier.

Lees meer...

Innovation Award Intertraffic 2014

foto award winnaars

Persbericht door Intertraffic 2014 Tijdens de openingsceremonie werden de winnaars van deze felbegeerde erkenningen aangekondigd. Lees het juryrapport hier.

Lees meer...

Recordhoogte door efficientie ScanAuto's

HetPAROOLduidelijkdiap

Parool Januari 2014 Amsterdam inmcaseerde afgelopen jaar meer parkeergeld dan ooit. De pakkans is toegenomen want Cition heeft het werk geautomatiseerd. Lees het hele artikel hier.

Lees meer...

Expertpanel Digitaal Parkeren

digitaal nullen en enen plaatje2

Parkeer24, september 2013 Steeds meer gemeenten beginnen of willen beginnen met het digitaliseren van parkeren. Maar hoe pak je dat het beste aan ? En levert het wel de beloofde voordelen en besparingen op ? Lees hier het artikel.

Lees meer...

Dit bespaart jaarlijks 20 miljoen

metro logo

Metro Maart 2013 Amsterdam gaat per 1 juli over op digitaal parkeren. Dat bespaart 20 miljoen. En: parkeervergunning online aanvragen. Lees het hele artikel.

Lees meer...

Denen verzot op ons parkeerbeheer

denen

Parool Juli 2012 Parkeerbeheer is een ergenis voor velen, maar uit de hele wereld komen mensen kijken hoe Amsterdam het heeft georganiseerd. Gisteren kwam Kopenhagen op bezoek. Lees hier het artikel.

Lees meer...

Efficiëntere Handhaving

parkeerbon op ruit nieuw

Vexpansie Juli 2012
Recent is bekend geworden dat parkeercontroleurs niet verplicht zijn een parkeerbon achter de ruitenwisser te plaatsen. Dit betekent dat controle efficiënter uitgevoerd kan worden. Toch zitten hier nog wel wat haken en ogen aan. Lees het artikel hier.

Lees meer...

Innovaties: Techniek of Organisatie

2012 02 13 15.03.43 compressed

Vexpansie Juli 2012
In Nederland en Europa wordt veel waarde gehecht aan innovatie, het stimuleert onze industrie in het algemeen. Hoogwaardige werkgelegenheid wordt gesteund met uitgebreide subsidieschema's. Lees het artikel hier.

Lees meer...

Winnaars Intertraffic Innovation Award 2012

foto award winnaars

Verkeer in Beeld April 2012
Tijdens de opnening van Intertraffic Amsterdam 2012 werden de winnaars van de Intertraffic Innovation Award onthuld. Prijzen werden uitgereikt in vijf verschillende categoriën waaronder Parkeren. Lees het artikel hier.

Lees meer...

De dood van het parkeerkaartje

dood van het parkeerkaartje

Binnenlands Bestuur maart 2011
'Digitaal parkeren' kan de gemeentelijke parkeercontrole simpeler en efficiënter maken. Maar voordat alle steden zich hebben aangesloten bij een landelijke opslag van parkeergegevens, zijn er nog wel wat hobbels te nemen. Lees hier het artikel.

Lees meer...

Slim organiseren met maatschappelijk rendement

p1

Dossier Straatparkeren, december 2011 Groeimarkt wacht op nieuwe impulsen. Sneller, makkelijker, digitaler.
Delen in parkeeropbrengst zonder de sores van beheer. ‘Effectieve handhaving verdient zichzelf terug’. Lees hier het artikel.

Lees meer...